Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bodil Forsén blev Årets GIF:are

Annons

Hedersutmärkelsen, i form av en tenntallrik, delades ut av föreningens vice ordförande B. Enar Swärd i samband med tisdagskvällens årsmöte.

Ett drygt dussin av föreningens 850 medlemmar deltog i förhandlingarna i Aktivitetshuset.

-Vi har upplevt ett glädjande uppsving inom skidsektionen. Det beror på att vi haft några skidvintrar och på Bodils engagerade ledargärning. Hon nöjer sig inte med att själv ställa upp, utan har också fått maken Björn och sin far Calle Andersson att hjälpa till med bland annat preparering av spår, berättar GIF-styrelsens sekreterare och kassör Maria Johansson-Liss.

Även Ulla-Britt och Lars Frimodig, värdpar vid klubbstugan och ansvariga för vandrarhemmet, uppmärksammades med en gåva.

En oväntad sportslig framgång under året ledde till en ekonomisk motgång.

-Representationslaget i fotboll gick till kval till division tre. Det gav en del extra kostnader och bidrog till ett negativt ekonomiskt resultat. Men den sportsliga framgången var rolig för hela föreningen och sporrar oss inför framtiden, förklarar Maria Johansson-Liss.

Till nysatsningarna inför det här året hör ett försök med innebandyverksamhet. Efter önskemål från medlemmar ska verksamheten, som bedrivs i skolans gymnastiksal, pågå under våren. Till att börja med...

Under den kommande sommaren blir det tre större nöjesarrangemang i Gagnefs folkpark, Ängsholn. Den 5 juni står Chapell för dansmusiken och Svenne Rubins för ett scenuppträdande. Då kommer också ett tivoli till parken. Den 3 juli blir det dans till Date och den 7 augusti genomförs GIF-dagen med bland annat Gattuloppet och dans till Expanders.

I styrelsen avgick Annelie Andrée och hon ersattes av Tommy Lindgren. I övrigt består styrelsen av Anders Henningsson, ordförande, Maria Johansson-Liss, kassör och sekreterare, Enar Swärd, vice ordförande, samt Monica Lorentzon, Magnus Göras och Per-Gunnar Hertzberg.

KENT OLSSON

Mer läsning

Annons