Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bidrar till hetsen

Annons

Inför den nya rättegången i Högsta domstolen vill vi som föräldrar till ett högt efterlängtat barn som visade sig vara homosexuellt, säga vad vi tycker.

Vi tycker att Åke Green måste få kännbart straff. Yttrandefriheten och religionsfriheten är viktig, men det måste få finnas gränser även där.

När det gäller Åke Greens uttalanden så blir inte bara homosexuella kränkta och utsatta utan även vi föräldrar känner oss lika utsatta, om inte mer. Det är om vårt älskade efterlängtade barn som Åke Green uttrycker sig.

Han bidrar verkligen till hetsen mot homosexuella och konsekvensen blir att fördomarna mot homosexuella får fortsatt grogrund. För även i fortsättningen kommer homosexuella människor att födas. Alla kan få ett homosexuellt barn.

Vilken värld vill vi att våra barn ska komma till? Hur än människor som Åke Green hetsar i religionsfrihetens och yttrandefrihetens namn så kommer det alltid att finnas en mångfald av olika sorters människor.

Låt oss få leva i kärlek och värme den stund vi finns på jorden. I alla fall så länge vi inte skadar någon annan människa.

Åke Green skadar människor.

FÖRÄLDRAR MED ERFARENHET

Mer läsning

Annons