Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Betala mer för sämre service

Annons

Så fort någonting fungerar bra och är positivt på många sätt så ska det bort.

Har nu hört till Solsidans vårdcentral i cirka 15 år och jag kan inte säga annat än att jag är helnöjd med den vård och omsorg som vi i vår familj får.

När man som vi har småbarn som får diverse olika sjukdomar, skador med mera så är det tryggt att veta att man får komma till sin doktor. Barnen är trygga för de har ju träffat doktorn förut.

Det är ju lika med en själv, när man kommer till sin doktor så har man fullt förtroende för henne och kan då även diskutera känsliga saker utan problem. Det kan jag ju inte påstå att jag skulle ha med det stafettläkarsystem som finns på Norra vårdcentralen.

Läste dessutom en liten artikel av Inger Wallin i NLT i början av juni. Hon skrev att förtroendenämnden upptäckt att det har blivit "svårare att få komma till doktorn på vårdcentralerna i länet".

Det kommer ju knappast att bli bättre med alla sparförslag som finns. Det är ju vansinne att slå ihop Norra och Solsidans vårdcentralen till en.

Vi ska bara betala mer och mer i skatt men få sämre service. Snart har vi antingen medelhavsländernas vård = de anhöriga ska sköta de sjuka eller så har vi den amerikanska modellen = att de som har råd får vård.

Leve Solsidan!

KATJA

Mer läsning

Annons