Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Berit Björk omvaldes som centerordförande i Lima-Transtrand

Annons

Centeravdelningen i Lima-Transtrand har hållit sitt årsmöte och vid detta beslutade man bland annat att stötta den arbetsgrupp i Lima som avser att uppvakta länsstyrelsen i den segslitna vägfrågan Tandö-Bu. Bland planerna för det kommande året nämndes fortsatt blomskottsauktion och någon fjälltur för att lätta upp mellan de olika politiska åtagandena.

Bland motioner och framställningar från förtroendevalda nämndes bland annat att Vägverket nu gett kommunen i uppdrag att planera för de önskade trafiksäkerhetsarbetena mellan Lima handel och sjukstugan med bland annat en "väntfil" för dem som ska in till Skålmo.

Följande styrelse valdes för det kommande verksamhetsåret: Berit Björk, ordförande, samt de nyvalda ledamöterna Conny Sivertsen, Anette Jonsson-Lill och Göran Augustsson samt kvarvarande i styrelsen är Tore Eriksson, Åsa Nygårds och Leif Hilldor. Till revisorer valdes Kerstin Björk och Erik Mattis och till kyrkopolitskt ansvarig Lassar Stig Eriksson. Till ombud i Vuxenskolan utsågs Margit Andersson, som också är sammankallande i valberedningen. Ombud till distriktsstämman är Berit Björk, Åsa Nygårds och Conny Sivertsen samt till kommunkretsen Berit Björk, Tore Eriksson, Erik Mattis, Margit Hansson, Margit Andersson och Kurt Larsson. Antalet medlemmar ligger kring 60 och har hållit sig konstant de senaste fem-sex åren.

Mer läsning

Annons