Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

BERGMAN - varje lördag

Annons

På banan

J-O Waldner. En lika sann som evig hjälte.

Ulf Lundell. En lika sann som evig hjälte. Mäster är en verklig idrottsfantast, men På banan är han tack vare ryktena om en ny cd i höst.

OS-friidrotten. Efter att en rad grenar i olika Kalle Anka-idrotter avgjorts, så har nu OS börjat på riktigt. Publiken jublar.

Antonio Lindbäck. Masarnas unga stjärnskott gör GP-debut på Ullevi i dag.

Bänkade

Falu BS Bandy. Klubben är i djup kris. Får vi se allsvensk bandy på Lugnet i vinter?

Marion Jones. OS-medaljören är inte dömd, men vittnesmål säger att hon har dopat sig. Och på onsdag hoppar amerikanskan längd...

Eftersnack

qqq Bom, Pia Hansen!

Nästa omgång i mellansvenska diplomboxningserien avgörs i Aten. Med andra ord: OS-(skugg)boxningen är ett skämt.

qqq Men i Leksand tas hockeyn på allvar. Drygt 3 200 personer såg träningsderbyt mellan Leksand och Mora i lördags. Få kan dock ha varit nöjda med spelet som ledde till 3-3 och - nöjda tränare.

Kan förstå Margareta Winberg, den före detta jämställdhetsministern, när hon upprörs över de minimala matchdräkter som beachvolleybolldamerna måste bära i OS. Men hennes feministiska manifest, som hon skrivit tillsammans med Göran Perssons ex-fru, är totalt obegripligt. Går feminism ut på att skilja sig, Margareta?

qqq 1 600 pers såg Degerfors-Ludvika FK på Stora Valla i lördags. Men till Hillängen i dag, när LFK möter Eskilstuna City, kommer väl en sisådär 200 åskådare. Skilda världar, om man säger så.

Till sist: Är det sant att SVT:s Peter Jihde i torsdags kväll kallade orten Trekanten för "Sveriges mest erotiska samhälle"?

Mer läsning

Annons