Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bergaelever rockade loss

Annons

Rockiga toner fick eleverna i årskurs tre till sex på Bergaskolan att ryckas med när de på fredagen fick besök av Anders Linder.

Det var Musik i Dalarna som presenterade KompisCalypso och Trio X. Två föreställningar gjordes och det var med ett snabbt tempo och rockiga toner som lockade barnen till såväl skratt som allsång. Anders Linder varvade föreställningen mellan olika av sina karaktärer som taxichauffören Peo och rymdvarelsen kapten Zoom.

Anders Linder är välkänd för såväl unga som äldre vid det här laget och trots att herr Linder blivit äldre är energin fortfarande på topp.

För åskådarna var ansiktet bekant då Anders Linder medverkat i sommarlovsmorgon. Till välkända rocktoner som Elvis Presley gjort kända framfördes svenska texter och "shamanskt tungotal" som barnen glatt klappade takten till och entusiastiskt skrek "yheee" på rätt ställen. Tillsammans med Joakim Ekberg, Per V Johansson och Lennart Simonsson fick Anders Linder barnen att rocka loss så att taket nästan lyfte i skolans aula.

INGELA HALLGREN

Mer läsning

Annons