Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bensinkunder hoppas på etanolpump

Annons

- En etanolpump är inget vi själva kan ordna. Men vi ska givetvis framföra kundernas synpunkter till dem som förfogar över beslutanderätten. Det säger Berit Gunnarsdotter Olsson, som förestår OK-stationen i Vansbro.

Hon tycker också att kundernas önskemål är berättigat eftersom det inte finns någon etanolpump på någon av OK:s anläggningar i Västerdalarna.

- Vansbro ligger strategiskt till för att kunna erbjuda etanolkunderna en bra service under resan till och från Sälen, säger Gunnarsdotter Olsson.

Vid OK-stämman fastställdes årets återbäring till 2,4 procent på gjorda inköp. Den totala omsättningen vid stationen i Vansbro var 41 miljoner, vilket är en ökning med 6,4 procent jämfört med ifjol.

- Att utvecklingen är så positiv förklaras av att många bilister stannar i Vansbro för att tanka och göra inköp under resan till eller från Sälen, säger Benny Ragnarsson, sekreterare vid OK-stämman.

Ragnarsson tror också att bensinkriget på orten innebär att många bilister från grannkommuner passar på att fylla tanken när de har ärenden till Vansbro.

OK i Vansbro har sju anställda och tar ofta hjälp av extrapersonal vid helger och i samband med andra tidpunkter då besöksfrekvensen är hög.

CHRISTER GRUHS

Mer läsning

Annons