Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Benny Lissbol avtackad efter sex år

Annons

Det var Dansbandsveckans chef Bertil Elfström som avtackade Benny Lissbol och han fick också ta emot en gåva, och Åsa Hedlöf i Dansbandskommittén överräckte en blombukett till Lissbol.

-Det har varit sex mycket innehållsrika år jag fått vara med om. Det har varit mycket kul att arbeta med Dansbandsveckan, sade Benny Lissbol, men han påpekade också att han tyckte att myndigheterna och även kommunen under senare år motarbetat Folkets park i Malung.

Han hoppades att politikerna i framtiden inser vilken stor tillgång för kommunen Orrskogen är som samlingsplats .

Bertil Elfström från Dansbandsveckan höll ett kortare tal och tackade Benny Lissbol för de insatser han gjort under sina sex år.

-Vi är tacksamma för din insats och framför allt för ditt sätt att sköta restaurangdelen på Orrskogen under den här veckan, sade Bertil Elfström.

Det var för sex år sedan, då Benny Lissbol tog över ordförandeposten i parkföreningen, som han också kom in i Dansbandskommittén.

När han nu lämnade ordförandeskapet i parkföreningen i maj valde han också att lämna Dansbandsveckans styrelse.

-Jag kommer säkert att sakna debatterna och kamratskapet som vi haft i kommittén, men jag känner samtidigt att det ska bli skönt att göra någonting annat, sade Benny Lissbol slutligen och tackade för sig.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons