Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

Begravningsgudstjänst har ägt rum:

BORLÄNGE. I Stora Tuna kyrkan fredagen den 28 juni för Karin Haggårds. Officiant var kyrkoherde Ann-Gerd Jansson och organist Martib Lindman. Solist var Katrin Byberg

BORLÄNGE I Stora Tuna kyrka lördagen den 29 juni för Astrid Magnusson. Officiant var Rune Pär Olofsson och organist var kantor Martin Lidman.

BORLÄNGE. I Pilgrimskapellet lördagen den 29 juni för Arne Norström. Officiant var kyrkoherde emeritus Sven Ödman och organist var kantor Sören Hult.

BORLÄNGE. I Stora Tuna gravkapell lördagen den 29 juni för Folke Thenander. Officiant var kyrkoherde Ann-Gerd Jansson och organist var Martin Lidman. Flöjtsolist var Lotta Grane

FALUN.I Sundborns kyrka den 28 juni för Calle Jonsson. Officiant var Gun-Britt Käck, organist Jonas Pehrs och sångsolist Malin Lundberg.

GAGNEF. I Gagnefs kyrka fredagen den 28 juni för Stig Winge. Officiant var komminister Torbjörn Axelsson och organist var Marcus Alatalo.

GSHYTTAN. I Husby kyrka fredagen den 28 juni för Elin Jansson, Långshyttan. Officiant var Ebbe Kindblom och organist var Birgitta Törnros

TTVIK. I S:t Olofs kapell den 28 juni för Robert Bengtsson.

Officiant var Åke Wiström. Organist var Sigfrid Runbäck. För övrig musik stod på fiol Anna Friberg och på klarinett Lars Nygren.

RÄTTVIK. I Bingsjö kyrka lördagen den 29 juni för Kristina Bergqvist.

RÄTTVIK. I S:t Olofs kapell den 28 juni för Ann-Marie Mårshagen. Officiant var Sven Trägårdh. Organist var Sigfrid Runbäck. För övrig musik stod på fiol Mikael Mårshagen.

Mer läsning

Annons