Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

Borgerlig begravning har ägt rum:

SMEDJEBACKEN.

I Norrbärke gravkapell den 22 oktober för Lotta Forsén. Officiant var Leif Eriksson.

Begravningsgudstjänst har ägt rum:

BORLÄNGE. I Stora Tuna kyrka den 23 oktober för Britta Thurin, Sellnäs, Borlänge. Officiant var Kerstin Reinerstedt och organist Sören Hult.

BORLÄNGE. I Stora Tuna gravkapell den 23 oktober för Inga-Lill Eriksson. Officiant var Ann-Gerd Jansson och organist Sören Hult.

BORLÄNGE. I Stora Tuna gravkapell den 23 oktober för Stina Björke, Borlänge. Officiant var Anders Strömberg och organist Mats Björke. Solister Rune Björke, sång samt Erik Björke,saxofon.

ENVIKEN. I kyrkan den 22 oktober för Alf Kvernplassen, Olarsgården. Officiant var Anders Näslund, organist Daniel Johansson och sångsolist Christina Kohlström.

FALUN. I Stora Kopparbergs kyrka den 22 oktober för Berit Fjellström Hård Af Segerstad, Hyttgatan. Officiant var Hanna Lönneborg, organist Gunnar Enlund och solist på flöjt var Tomas Hellström. Övrig musik framfördes av en kör från Söderbaumska skolan.

FALUN. I Skogskapellet den 22 oktober för Anna Elmquist, Nybrogatan. Officiant var Niklas Lång, organist Hjördis Sonesson och solist var var Christer eklund.

FALUN. I Skogskapellet den 22 oktober för Gottfrid Boberg, Fridhemsvägen. Officiant var Mats Bergman, organist Hjördis Sonesson och solist var Kjell Lindström.

FALUN. I Stora Kopparbergs kyrka den 22 oktober för Greta Karlevill, Manhemsvägen. Officiant var Svante Nyberg, organist Gunnar Enlund och solist var Christer Eklund.

FALUN. I Skogskapellet den 22 oktober för Gösta Roos, Lustigknoppsväg. Officiant var Carl-Johan Rudman, organist Gunnar Enlund och solist var Malte Johansson.

FALUN. I Hosjö kyrka den 22 oktober för Per Eklund, Hosjö Backe. Officiant var Gunnel Kjellermo, organist Kurt Moszy och Lena Eklund sjöng acapella och sjöng gjorde även barnbarnen.

FALUN. I Skogskapellet den 23 oktober för Fanny Hedqvist, Bruksgatan. Officiant var David Berglund, organist Linda Jansson.

GAGNEF. I kyrkan den 22 oktober för Ingrid Engstrand.

GRÄNGESBERG. I gravkapellet den 21 oktober för Mary Moberg. Officiant var William Söderstedt, organist Kerstin Haldo-Nordström och solist Erik Nordström.

GRÄNGESBERG. I gravkapellet den 22 oktober för Lilly Gerlström. Officiant var William Söderstedt och organist Anna Andersson.

HEDEMORA. I Hedemora gravkapell den 22 oktober för Lasse Bergström, Vikhyttan, Hedemora. Officiant var Gunnar Hellerby, organist Lennart Bengts och solist Mariell Bengtsdotter.

HEDEMORA. I Hedemora gravkapell den 21 oktober för Bertil Pettersson, Hedemora. Officiant var Gunnar Hellerby, organist Lennart Bengts och solist Mariell Bengtsdotter.

HEDEMORA. I Hedemora gravkapell den 21 oktober för Monica Hjertton, Hedemora. Officiant var Bo Zetterlund, organist Lennart Bengts, solist Karolina Bergman.

LEKSAND. I S:t Petri kapell 22 oktober för Anna-Brita Jansson, Vargnäs. Officiant var Fredrik Lautmann och organist Margareta Störling. Maria Söderberg sjöng solo.

LIMA. I Lima kyrka den 23 oktober för Tom Johansson. Officiant var Arne Söderbäck och musik framfördes av kantor Anette Eide och Emelie Möllerström medverkade med sång.

LUDVIKA. I Lillkyrkan den 22 oktober för Evert Gustafsson. Officiant var Carl-Axel Hagberg, organist Jörgen Engström och sångsolist Anna Jansson.

LUDVIKA. I Ulrika kyrka den 22 oktober för Stig Aronsson, Hjortrongården. Officiant var Torbjörn Claesson och organist Jörgen Engström.

MALUNG. I Lillmokyrkan i Malung den 23 oktober för Anna Högberg, Malung. Officiant var Göran Andreasson och musiken framfördes av organisten Inger Würth och vidare medverkade församingskören med sång.

MALUNG. I Malungsfors kapell den 23 oktober för Finn Helge Olsson, Malungsfors. Officiant var Anette Alfredsson och musiken framfördes av organisten Maria Granlund.

SILJANSNÄS. I Siljansnäs kyrka 23 oktober för Einar Alm, Almo. Officiant var Ingvar Karlsson och organist Margareta Störling. För sången svarade Jan-Erik Hansson och Back Britta Johansson.

SUNDBORN. I kyrkan den 22 oktober för Oscar Nordström, Spadarvsvägen. Officiant var LarsErik Eriksson och organist Jonas Pehrs.

SVÄRDSJÖ. I gravkapellet den 22 oktober för Edgar Blauvet, Linghed. Officiant var Roland Johansson, organist Birgitta Andrén-Olsson och sångsolist Lena Halvars-Hedman.

SÄRNA. I kyrkan den 23 oktober för Lilly Häggberg. Officiant var Per Boreklev och organist Siri Hedlund.

SÄRNA. I kyrkan den 23 oktober för Sigfrid Persson. Officiant var Per Boreklev och organist Siri Hedlund.

SÄTER. I Säters gravkapell den 22 oktober för Bill Ungerdahl, Säter. Officiant var Anders Persson Litborn och organist Rune Lindsten.

VANSBRO. I kyrkan den 23 oktober för Alfred Carlsson. Officiant var Per Sundberg och organist Ulla Skoglund.

Mer läsning

Annons