Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

Begravningsgudstjänst har ägt rum:

BORLÄNGE. I Pilgrimskapellet den 27 maj för Harry Andersson, Majorsgatan. Officiant var Brith Fahlgren och organist var Lars Moberg.

FALUN. I Vika kyrka den 27 maj för Betty Englund, Bruksgatan. Officiant var Staffan Ohlsson. Organist Kurt Moszny och sångsolist var Kent Asp.

FALUN. I Skogskapellet den 27 maj för Tage Liedholm, Kopparvägen. Officiant var Niklas Lång och organist Johan Lindström.

FALUN. I Skogskapellet den 26 maj för Karin Berg- qvist, Nybrogatan. Officiant var Grund Bengt Andersson och organist Anna Bengtsdotter.

FALUN. I Vika kyrka den 26 maj för Stig Andersson, Bollergården, Vika. Officiant var Gunnel Kjellermo, organist Kurt Moszny. På violin spelade Fredrik Sydberg och Daniel Karlsson spelade trumpet.

FLODA. I Floda kyrka den 22 maj för Greta Johansson, Björbo. Officiant var Sven Ödman och orgelmusik spelades av Maj-Karin Arnberg. Per-Olaf Ranger spelade balalajka.

GAGNEF. I Gagnefs kyrka den 21 maj för Rolf Alamaa, Djurås. Officiant var kyrkoherde John Sund och orgelmusik spelades av Anna-Karin Lisell. Lena Liss sjöng solo.

GAGNEF. I Gagnefs kyrka den 28 maj för Gunilla Karlsson, Arvslindan. Officiant var Kajsa-Britta Frogner och Mattias Bäck spelade orgel. Katarina Frogner sjöng solo.

HEDEMORA. I Hedemora kapell den 26 maj för Ingrid Ljung, Hedemora. Officiant var Inga-Lill Örnefors Modin, organist Lennart Bengts och sångsolist var Roland Rönnberg.

INSJÖN. I Åhls kyrka den 28 maj för Karin Nyström. Officiant var Tore Skytén och organist Helge Lidén. För solosången svarade Anna Ihlis. Yngve Hagman spelade trumpet och fiol.

INSJÖN. I Åhls kyrka den 27 maj för Marits Karin Berglind, Insjön. Officiant var Robin Malm, organist Mattias Böck. För solosången svarade Anders Mååg.

LEKSAND. I Leksands kyrka den 27 maj för Britt Backlund, Leksand. Officiant var Per-Olof Lif, organist Fumiko Okino. För fiolmusiken svarade Anna-Lena Rågfält, Per-Olov Rågfelt och Ulf Störling.

LEKSAND. I S:t Petri kapell den 27 maj för Stina Blom, Gagnef. Officiant var Fredrik Lautman och orgelmusik spelades av Henrik Ahlinder.

LEKSAND. I S:t Petri kapell den 27 maj för Lars Olas, Mora-Noret. Officiant var Lotta Eriksson, organist Fumiko Okino och Ingemar Ihlis sjöng.

LIMA. I Lima kyrka den 8 maj för Albert Karelius, Lima. Officiant var Arne Söderbäck och organist Anette Eide spelade sorgemusiken.

LÅNGSHYTTAN. I kyrkan den 28 maj för Margit Sundell. Officiant var Ebbe Kindblom och organist Birgitta Törnros.

MALUNG. I Malungsfors kapell den 28 maj för Pell Algot Eriksson, Malungsfors. Officiant var Lennart Pettersson och Marie Bengtson spelade sorgemusiken på orgel. Malungs spelmanslag spelade.

RÄTTVIK. I kyrkan den 28 maj för Roberto Günther. Officiant var Stefan Fredriksson och organist Sigfrid Runbäck. Solist var Rut Schwartsenberger som spelade blockflöjt.

STORA SKEDVI. I kyrkan den 28 maj för Maria Magnusson, Skedvigården. Officiant var Stefan Wildung, organist Josefine Creutzer och solist Sune Nygren.

SÄTER. I Stora Tuna den 28 maj för Eilertz Herneborg, Uggelbo, Säter. Officiant var Stig Jonsson och organist Sven-Erik Vejgården.

Mer läsning

Annons