Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

Borgerlig begravning har ägt rum:

FALUN. I Skogskapellet den 9 augusti för Lars Åke Bonde, Kniva. Officiant var Margareta Aspman. Musiken stod Per Lindqvist, fiol och Karin Björling på nyckelharpa.

Begravninggudstjänst har ägt rum:

BORLÄNGE. I Stora Tuna kyrka torsdagen den 8 augusti för Ove Andersson, Sör Sellnäs. Officiant var komminister Björn Nordlund. Organist var Inga Widell och sångsolist var Johan Eriksson.

BORLÄNGE. I Torsångs kyrka den 9 augusti för Berndt Hampfalls, Vetevägen, Borlänge. Officiant var komminister Kerstin Reinerstedt och organist Lars Moberg. Sångsolist Åsa Nordlund.

BORLÄNGE. I Pilgrimskapellet den 9 augusti för Evert Bäsén, Solrosgatan, Borlänge. Officiant var komminister Kerstin Reinerstedt, organist Thomas Isaksson. Solosång framfördes av Sune Nygren.

BORLÄNGE. I Uppståndelsekapellet fredagen den 9 augusti för Kjell Bergkvist, Vretgatan. Officiant var Björn Nordlund. Organist var Tomas Isaksson och solist var Kristin Åkerström.

BORLÄNGE. I Stora Tuna kyrka fredagen den 9 augusti för Tommy Brandt, Sjöbrisvägen. Officiant var Rune Pär Olofsson. Organist var Inga Widell och dragspelare var Sören Rydgren och klarinettist var Ulf Wedlund.

FALUN. I Skogskapellet den 8 augusti för Helmer Eriksson, Gjutaregränd. Officiant var Mats Bergman, organist Mats Åberg.

FALUN. I Skogskapellet den 9 augusti för Toini Kronquist, Engelbrektsgatan. Officiant var Mats Bergman, organist Mats Åberg.

GAGNEF. I Gagnefs kyrka hölls den 9 augusti begravningsgudtjänst för Bengt-Erik Grape, Djurmo. Officiant var Kristina Lidén och sorgemusik på orgel spelades av Gunilla Erlandsson. Lena Liss sjöng solo.

GARPENBERG. I kyrkan fredag 9 augusti för Gunborg Israelsson. Officianter var Anders Berglund och Christina Åström och kantor var Malte Norling.

HEDEMORA. I kyrkan torsdag 8 augusti för Gerd Nyberg, Hedemora. Officiant var Anders Berglund, organist Sven-Erik Vejgården och solist Marika Perjans Hjertton.

HEDEMORA. I kyrkan den 9 augusti för Bertil Johnsson, Hedemora. Officiant var Bo Zetterlund, organist Sven-Erik Vejgården och solist Yngve Nordström.

LEKSAND. I S:t Petri kapell fredagen den 9 augusti för Albert Nyström, Noret. Officiant var Hans Holzmann, organist Henrik Alinder.

LUDVIKA. I Ludvika Ulrica kyrka den 8 augusti för Erik Pettersson. Officiant var Rolf Pers och för sorgemusiken på orgel svarade diplomorganist Jörgen Engström.

LUDVIKA. I Ludvika Ulrica kyrka den 9 augusti för Göta Danielsson. Officiant var Rolf Pers och för sorgemusiken på orgel svarade diplomorganist Jörgen Engström. Sångsolist var Ing-Marie Lerström.

LÅNGSHYTTAN. I kyrkan den 9 augusti för Gunnar Andersson, Staffas väg. Officiant var Ebbe Kindblom, organist Ingrid Litborn och solist Bengt Fredriksson.

NORRBÄRKE. I Norrbärke gravkapell den 9 augusti för Gerda Hellström. Officiant var kyrkoherde emeritus Grund Bengt Andersson och kantor Christina Alzén.

Rättvik. I S:t Olofs kapell den 9 augusti för Elisabet Brändh. Officiant var Per Mases och organist Anna Larsson.

Mer läsning

Annons