Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

Begravningsgudstjänst har ägt rum:

BINGSJÖ. I Bingsjö kyrka den 19 juli för Alice Lindell. Officiant var kyrkhoherde Sven Trägårdh och kantor Börje Edenius.

DALBYN. I Ore kyrka den 19 juli för Bo Bergfeldt. Officiant var kyrkoherde Jan Marbenius och kantor Carina Jonsson.

FALUN. I Skogskappelet den 25 juli för Kerstin Westgren, Trelleborg. Officiant var Hans Johansson och organist Gerhard Paping.

FALUN.I Skogskapellet den 25 juli för Karl Jonasson. Officiant var Hans Johansson och organist Gerhard Paping.

GAGNEF. I Gagnefs kyrka den 25 juli för Torsten Edquist. Officiant var komminister Timo Löppönen. Orgelmusik spelades av Maria Cervin. Sångsolo framfördes av Sten-Olof Edquist.

GRÄNGESBERG. I Grängesbergs gravkapell den 25 juli för Irene Jansson. Officiant var William Söderstedt och organist Monika Andersson som också svarade för solosången.

LUDVIKA. I Lillkyrkan den 25 juli för Gunvor Eriksson. Officiant var Torbjörn Claessson och organist Jörgen Engström. Solister var Ingvor Pesonen och Karin Ullström.

LUDVIKA. I Lyvikskapellet den 25 juli för Sara Eliasson. Officiant var komminister Carl-Axel Hagberg och organist Jörgen Engström.

LÅNGSHYTTAN. I gravkapellet den 25 juli för Laila Andersson, Långshyttan. Officiant var Ebbe Kindblom och organist Therese Oljans.

MALUNGSFORS. I Malungsfors kapell den 26 juli för Jonas Georg Lindberg. Lennart Pettersson officierade. Maria Granlund var organist och stod också för sång.

RÄTTVIK. I S:t Olofs kapell den 25 juli för Maria Hjärp, Rättvik. Officiant var Sven Trägårdh. Organist var Britta Sjöberg.

RÄTTVIK. I Rättviks kyrka den 24 juli för Paul Kallmin, Salzburg.

Officiant var Sten Broman. organist var Britta Sjöberg. Ulla Åkerlund sjöng solo och Putte Snitt och Anders Forsström stod för övrig musik.

RÄTTVIK.. I S:t Olofs kapell den 25 juli för Karin Löf, Nedre Gärdsjö. Officiant var Sven Trägårdh. organist var Britta Sjöberg. Sege Johansson spelade trumpet.

SÄRNA. I Särna kyrka den 26 juli för Viktor Hallin. Officiant var Per Boreklev och organist Siri Hedlund.

VÅMHUS. I Våmhus kyrka den 26 juli för Algot Andersson. Officiant var prosten Anders Åkerlund, Joanna Svensson var kantor och Arne Backsell sjöng solo.

Mer läsning

Annons