Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

Begravningsgudstjänst har ägt rum:

FALUN. I Envikens kyrka den 20 juni för Kåre Andreassen. Officiant var Rune Andersson, organist Anne Markus och solist Malte Johansson.

FALUN. I Skogskapellet den 20 juni för Erik Björklund. Officiant var John Sund och organist Gunnar Enlund.

FALUN. I Stora Kopparbergs kyrka den 20 juni för Lennart Didron, Ludvika. Officiant var John Sund och organist Gunnar Enlund.

FALUN. I Svärdsjö gravkapell den 19 juni för Maja Hedman. Officiant var Roland Johansson och organist Anna Bengtsdotter.

FALUN. I Kättilstads kyrka den 19 juni för Arne Johansson. Officiant var Anders Ladén, organist Eva Falsjö och solist Malte Johansson.

FALUN. I Svärdsjö gravkapell den 19 juni för John Lindström. Officiant var Roland Johansson och organist Anna Bengtsdotter. Solist var Elisabeth Tinnerholm.

FALUN. I Skogskapellet den 20 juni för Britta Westling. Officiant var Hans Johansson och organist Mats Åberg. Margareta Åberg sjöng.

GRÄNGESBERG. I gravkapellet för Karin Gustavsson. Officiant var William Söderstedt, organist Anna Andersson och solist Susanne Modin.

GRÄNGESBERG. I Grängesbergs gravkapell för Bo Hultin. Officiant var William Söderstedt, organist Anna Andersson och solist Niclas Johansson.

LUDVIKA. I Korsets kapell för Gunnar Inge. Officiant var Lotta Eriksson, organist och solist Birgitta Hamberg.

LUDVIKA. I Lillkyrkan den 7 juni för Ulla Engström. Officiant var Carl-Axel Hagberg och organist Birgitta Hamberg. Gunilla Söderholm spelade trumpet.

LUDVIKA. I Lyvikskapellet den 20 juni för Alida Stenkvist. Officiant var Torbjörn Claesson. För sång och musik svarade Ing-Marie Lerström och Birgitta Hamberg.

MALUNG. I Malungs kyrka för Rolf Höglund. Officiant var komminister Sune Ek och organist Maria Granlund.

MALUNG. I Malungs kyrka för Backa Anna Johansson. Officiant var Sune Ek. Organisten Maria Granlund spelade sorgemusiken och sjöng solo.

SÄFSNÄS. I Säfsnäs kyrka för Ingvar Forsberg. Officiant var Birgitta Jonasson-Björk, organist och solist Peter Resare.

SÖDERBÄRKE. I Söderbärke kyrka den 20 juni för Eivor Olsson. Officiant var Thomas Wallmark och organist Siw Johansson.

Mer läsning

Annons