Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

begravningar

Annons

Begravningsgudstjänst har ägt rum:

BORLÄNGE. I Amsbergs kapell lördagen den 3 augusti för Ivar Björk, Målaregatan. Officiant var Kerstin Reinerstedt och organist var Lena Jönis.

BORLÄNGE. I Pilgrimskapellet lördagen den 3 augusti för Preben Thomsen, Skolvägen. Officiant var Anders Åkerlund och organist var Bengt Granstam.

BORLÄNGE. I Pilgrimskapellet fredagen den 2 augusti för Edit Blomqvist. Officiant var prosten Anders Åkerlund. Organist var Bengt Fredriksson och solist var Bengt Fredriksson.

BORLÄNGE. I Uppståndelsekapellet fredagen den 2 augusti för Knut Eriksson. Officiant var komminister Kerstin Reinerstedt och organist var Bengt Granstam.

FALUN. I Skogskapellet den 6 augusti för Ingrid Sandå, Svärdsjögatan. Officiant var Mats Bergman och organist Margareta Åberg.

FURUDAL. I Ore kyrka den 3 augusti för Rolf Wester. Officiant var kyrkoherde Jan Marbenius och organist var kantor Solveig Mattsson. Solist var Annika Flygare.

FURUDAL. I Ore kyrka den 3 augusti för Ejnar Petrin. Officiant var kyrkoherde Jan Marbenius och organist var kantor Solveig Mattsson. Gunnar Knuter spelade dragspel.

GRÄNGESBERG. I Grängesbergs gravkapell den 3 augusti för Sigvard Svensson. Officiant var kyrkoherde Håkan Henriksson och kantor Anna Andersson.

HEDEMORA. I Hedemora gravkapell fredagen den 2 augusti för Charles Karlsson. Officiant var Bo Zetterlund och kantor Sven-Erik Vejgården.

HEDEMORA. I Hedemora kyrka fredagen den 2 augusti för Anna-Lisa Lönnborg. Officiant var Anders Berglund, kantor Sven-Erik Vejgården och solist Carl-Erik Johansson.

Mer läsning

Annons