Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

Begravningsgudstjänst har ägt rum:

BORLÄNGE. I Stora Tuna kyrka den 17 juli för Ove Sundkvist, Tunagården, Borlänge. Officiant var kyrkoherde emeritus Sven Ödman och organist kantor Martin Lindman. Sång- och gitarrsolist var Bengt Fredriksson.

FALUN. I Hosjö kyrka den 17 juli för Lars-Eric Carlson, Mjölnarvägen. Officiant var Paavo Collin, organist var kantor Anita Landenberg.

HEDEMORA. I kapellet onsdag 17 juli för Valdemar Danielsson, Hedemora. Officiant var Björn Öhrn och organist Lennart Bengts.

LUDVIKA. I Lyvikskapellet den 18 juli för Karl-Ivan Peterzen. Officiant var komminister Carl Axel Hagberg och kantor Birgitta Hamberg.

LUDVIKA. I Ludvika Ulrica kyrka den 18 juli för Lisa Frykberg. Officiant var Lars-Olof Larsson och kantor Birgitta Hamberg

MALUNG. I Malungs kyrka den 19 juli för Lisa Eriksson. Officiant var Sune Ek och organist Lars Garming.

MORA. I S:t Mikaels kapell torsdagen den 18 juli för Nils Andersson, Selja.

MORA. I S:t Mikaels kapell torsdagen den 18 juli för Uno Wikberg, Mora.

NORRBÄRKE.I Norrbärke gravkapell den 19 juli för Henrik Johansson. Officiant var kyrkoherde emeritus Jörgen Dicander och kantor Erik Svensson. För solosång svarade Lars Plahn.

SÄFSNÄS. I Säfsnäs kyrka den 13 juli för Margareta Carlsson. Officiant var Mikael Aspelin och kantor Sören Ekebjörn.

SÄFSNÄS. I Säfsnäs kyrka den 12 juli för Mikko Mattila. Officiant var kyrkoherde Håkan Henriksson och kantor Sören Ekebjörn.

Mer läsning

Annons