Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

begravningar

Annons

Begravningsgudstjänst har ägt rum:

BORLÄNGE. I Torsångs kyrka den 14 augusti för Ingeborg Berglöv, Parkgatan, Borlänge, Officiant var komminister Björn Nordlund och organist Lars Moberg.

BORLÄNGE. I Pilgrimskapellet den 15 augusti för Elsie Eriksson, Vasagatan, Borlänge. Officiant var kyrkoherde emeritus Sven Ödman och organist kantor Sören Hult. Sångsolist var Sune Nygren.

FALUN. I Vika kyrka den 12 augusti för Karin Steinholtz, Vikavägen. Officiant var Jan Svensson, organist Kurt Moszny, solist var Christer Eklund.

FALUN. I Skogskapellet den 14 augusti för Kerstin Ermesjö, Jungfruvägen. Officiant var Camilla Nyberg och organist Anna Bengtsdotter och sångsolist Lena Halvars-Hedman.

HEDEMORA. I kapellet onsdag 14 augusti för Wera Lundin, Hedemora. Officiant var Bo Zetterlund och organist Lennart Bengts.

IDRE. I kyrkan den 15 augusti för Guhn Berg-

ström. Officiant var Göran Ritterfeldt, kantor var Annika Sandström. För gitarr och sång stod Sara och Per Lejonklo.

SÖDERBÄRKE. I Söderbärke kyrka den 9 augusti för Erik Åman. Officiant var Jan Andersson och kantor Siw Johansson. Sångsolist var Martin Lennartsson.

SÖDERBÄRKE. I Söderbärke den 9 augusti kyrka för Emmy Karlsson. Officiant var komminister Jan Andersson och kantor Siv Johansson. För solosången svarade Peter Östlund.

Mer läsning

Annons