Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

begravningar

Annons

LIMA. I Lima kyrka den 10 augusti för Margareta Limberg, Lima. Officiant var komminister Erik Zachrisson och kantor Frank Grzeskowiak spelade sorgemusiken.

MALUNG. I Yttermalungs kapell den 10 augusti för Erik Jonasson, Yttermalung. Officiant var kyrkoherde Lars Häggberg. Inger Würth var organist och spelade solo.

MOCKFJÄRD. I Mockfjärds kyrka den 14 augusti för Hilma Silfwarthz, Mockfjärd. Officiant var komminister Torstein Tysklind och sorgemusiken på orgel spelades av Gunilla Erlandsson.

RÄTTVIK. I Boda kyrka lördagen den 10 augusti för Hans Edvard Eriksson, Boda-Kyrkby. Officiant var prosten Sune Garmo. Rune Lindborg var organist och solist var Anna-Karin Dannehag-Mattsson på flöjt. Även Boda spelmanslag hjälpte till med musiken.

Rättvik. I S:t Olofs kapell den 9 augusti för Olof Funk. Officiant var Stefan Fredriksson och organist Anna Larsson.

SILJANSNÄS. I Siljansnäs kyrka 16 augusti för Signe Rindberg, Siljansnäs. Officiant var Hans Holzman och organist Eva Kristenson.

STORA SKEDVI. I kyrkan fredag 9 augusti för Mary Björklunds, Skedvigården. Officiant var Stefan Wildung och organist

Josefine Creutzer.

STORA SKEDVI. I kyrkan fredag 9 augusti för Erik Norlander, Lövåsen, Stora Skedvi. Officiant var Stefan Wildung, organist Josefine Creutzer och solist Per-Erik Lindén.

Mer läsning

Annons