Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

begravningar

Annons

Begravningsgudstjänst har ägt rum:

BORLÄNGE. I Pilgrimskapellet torsdagen den 1 augusti för Alma Aspman. Officiant var komminister Carl-Magnus Reinerstedt. Organist var Bengt Granstam och solist var Bengt Fredriksson.

BORLÄNGE. I Stora Tuna gravkapell torsdagen den 1 augusti för Else Ekström, Skutskärsgatan. Officiant var Björn Nordlund och organist var Inga Widell.

HEDEMORA. I Hedemora kyrka torsdagen den 1 augusti för Saidi Hugo. Officiant var Björn Öhrn, kantor Sven-Erik Vejgården och solist Göran Hultqvist.

HEDEMORA. I Hedemora kyrka torsdagen den 1 augusti för Elin Jans. Officiant var Bo Zetterlund, kantor Sven-Erik Vejgården och solist Yngve Nordström.

LUDVIKA. I Ludvika Ulrica kyrka den 2 augusti för Börje Björnbom. Officiant var komminister Carl-Axel Hagberg och för orgelmusik svarade Ingeborg Björnbom. Solosång framfördes av Ingeborg Björnbom och Per-Olov Andersson. Therese Björnbom och Per-Olov Andersson spelade flöjt.

SÖDERBÄRKE. I Söderbärke kyrka den 19 juli för Elida Larsson. Officiant var komminister Jan Andersson och kantor Kristina Eriksson.

SÖDERBÄRKE. I Söderbärke kyrka den 19 juli för Valborg Danielsson. Officiant vara komminister Jan Andersson och kantor Kristina Eriksson.

Mer läsning

Annons