Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Befarat drunkningstillbud orsakade stort pådrag

Annons

Under natten till onsdagen uppstod det bråk mellan några personer i vattnet vid långbryggan. Polisen kallades först dit en gång, då fick inte polisen så mycket ytterligare information att gå på.

De åkte därifrån men efter 15 minuter blev de återigen kallade till platsen. Men ingen tog då kontakt med polisen.

Polisen fick dock reda på att en yngre person blivit jagad av en annan ung person. Någon befarade då att den jagade pojken ska misshandlas. Nu återfinns inte heller pojken.

Vittnen berättar sedan att de sett en person jaga en annan person ut i vattnet. Då springer en annan person ut i vattnet för att avstyra bråket. Ytterligare en person hoppar i från en brygga för att hjälpa till att avstyra bråket och gör sig då illa i foten. Dessa fyra personer kommer sedan upp på land.

Men bekanta till den som misstänktes vara slagen befarar att denna person är kvar i vattnet. Det befarades att det var fråga om ett drunkningstillbud. Räddningstjänsten och ambulans larmades och åkte ut till platsen. Räddningstjänsten var på plats cirka klockan 01.30.

- Vi var kvar där och letade i cirka 40 minuter tills polisen hittade personen oskadd, berättar räddningschefen Rune Daniels.

Ingen gav sig dock till känna för polisen. Efter händelsen har inte polisen fått in några anmälningar angående det inträffade.

GÖRAN PERSSON

Mer läsning

Annons