Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bedrövad leksing!

Annons

Jag är en före detta ungdomsledare i LIF hockey som under flera år beskådat föreningens kräftgång från att ha tillhört topp fyra av landets hockeyelit till att inte ens platsa på tio-bästa listan längre.

LIF har haft bästa tänkbara uppbackning av sponsorer till att bygga ett topplag och nu senast av en givmild sponsor och kommun att få en fantastiskt arena. Ändå har ni misslyckats. Ni har inte gjort ett tillräckligt bra jobb från styrelse, vd, sportchef med flera.

Kräftgången tog fart efter att Torgny Bendelin lämnade Leksand.

Om en förening ska kunna växa sportsligt måste alla ansvariga ledare skapa en riktigt proffsig atmosfär hela vägen som i slutändan ska återspeglas på vad A-lag och juniorlag presterar.

Det har alla ansvariga icke lyckats med. Årets lag kan prestera bättre än de visat hittills men de har för svaga ledare hela vägen uppåt.

Sedan Pirro fick foten har intet blivit bättre. Det måste vara hårdare krav, ett mycket större hjärta och en större ansvarskänsla inte minst mot sponsorer, publik och Leksands kommun.

Ni har försvarat årets fiasko i tidningar med att "Man kan inte bara lägga sig ner och dö". Vi måste trots allt se positivt på framtiden och årets säsong. Det räcker inte!

Tänk om livet vore så jävla enkelt att det bara vore att vara positiv så ordnar sig det mesta.

Det räcker inte!

TORE PETTERSSON, PLINTSBERG

Mer läsning

Annons