Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bättre vård än teaterstöd

Annons

Jag har i dagarna läst något som definitivt får mig att ge moderaten Rolf Gunnarsson rätt i hans kamp mot landstingets slöseri med våra skattepengar. Det har presenterats statistik på hur bland annat Dalateatern använder våra pengar. Dalateatern subventionerar varje besökare med 1 433 kronor samtidigt som det inte finns pengar till vård och vården av våra äldre. Vi vet att ett antal damer till och med fick gå högt upp i samhällets rättsmaskineri för att få håret ordnat av hemtjänsten då de inte orkade. Dalateatern har enligt statistiken få besökare men får över 13 miljoner kronor av landstinget varje år. Det måste bli stopp på landstingets slöseri med våra pengar.

Kulturarbetare kan oftast inte hantera pengar och Falu FF är ett exempel på detta. Nu verkar FFF automatiskt få gå i graven.

Gunnarsson ska känna stödet från oss som blir allt fler och hans kamp måste fortsätta mot Alf Johansson, Inga-Lill Persson, vänstermannen Hagberg, folkpartisten Wennås och alla andra som tydligen är med i spridningen av våra pengar.

Bo Persson

Mer läsning

Annons