Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Barnvänligt eller motsatsen?

Annons

När jag läste R. Linderholms insändare om att barn tvingats betala städavgift på CoCo-Thai blev jag smått chockad och känner att jag måste dela min erfarenhet av restaurangen.

Jag äter själv regelbundet på CoCo-Thai med mina två döttrar, fem år och sju månader.

Jag betalar halva priset för femåringen, vilket är helt okej. Personalen ordnar bord så att man kan ha barnvagnen bredvid, plus en barnstol så babyn kan sitta vid bordet.

Trots personalens stress under lunchtid så värmer de gärna barnmatsburk etcetera. De kommer fram och frågar om barnen och många gånger håller de babyn.

Som småbarnsförälder lunchar jag hellre på CoCo-Thai än någon svensk restaurang, på grund av deras service och deras bemötande av såväl vuxna som barn. Prova att gå dit igen så får du samma erfarenhet som mig.

Det är tydligen fler än jag och min dotter som har drabbats av CoCo-Thais barnavgift.

Jag tappade hakan när vi hade beställt mat och personalen sade att det kostade femtio kronor extra om min lilla dotter skulle äta. För barnen skräpar ju ner så mycket.

Så under vår måltid på CoCo-Thai satt jag och plockade upp alla smulor som ramlade ner på golvet när min dotter åt, för att slippa betala någon extra avgift.

Jag vet inte om det är något påhitt av personalen för att tjäna en extra hacka på barnfamiljer? Men nu i efterhand önskar jag att vi hade vänt i dörren.

EN NÖJD SMÅBARNSFÖRÄLDER

Mer läsning

Annons