Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Barnröster anmälda för ofredande Förstörde lånad bil

Annons

FALUN. Under helgen utsattes en bil på Herrhags-vägen för skadegörelse. De fyra däcken, som alla var nya, skars sönder. Man har också slagit sönder bakrutan. Personen som upptäckte skadegörelsen hade lånat bilen tillfälligt.

Inbrottstjuvar stal öl på Konsum i Hosjö

FALUN. Vid 22-tiden i måndags kväll krossades en fönsterruta på Konsum i Hosjö. Vittnen såg hur två personer, en man och en kvinna, tog sig in i affären och stal öl, för att sedan lämna platsen i bil. Bilen kunde snart stoppas av polis på Central-vägen. I bilen fann man mycket riktigt den stulna ölen.

Mannen sitter anhållen och väntas häktas i dag, misstänkt för stöld, grov olovlig körning och grovt rattfylleri.

Gammal kvinna lurad på smycken

FALUN. En grov stöld har anmälts på Promenaden. En äldre kvinna har berättat för polisen att det någon dag i maj ringde på dörren till hennes lägenhet. Utanför stod två kvinnor som ville låna papper för att kunna skriva ett meddelande till grannen, som inte var hemma. Damen bistod med papper och penna, och de två kvinnorna skrev ett meddelande.

När så damen skulle ta fram några gamla smycken i helgen, upptäckte hon att de var borta. Bland annat handlar det om arvegods från 1800-talet.

Kvinnan fattade misstankar mot de mystiska besökarna, och frågade grannen om dem. Grannen kände inte till dem, men berättade däremot att det även i den lägenheten hade försvunnit saker.

Roddbåt stulen

vid Varpan

ÖSTERÅ. Mellan den 20 och 21 maj stals en roddbåt i aluminium som låg upp-och-nedvänd vid Varpans strand i Österå.

Mer läsning

Annons