Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Avgå, Henriksson!

Annons

Vi har inte råd med Ingvar Henrikssons dyra idéer och fantasier om bland annat äventyrsbad i Ludvika.

Har du, IH, och dina så kallade politikerkollegor funderat på hur medborgarna i byarna runtom i kommunen ska kunna ta sig till Ludvika för att åka rutschkana, med de dåliga förbindelser som existerar, med byarna runt Grängesberg?

De är också med och betalar skatt även till ditt förmodligen rätt höga arvode och äventyrsbad.

Vad gäller räddningstjänsten så har småbyarna med långa avstånd från Ludvika också ett behov av ett snabbt ingripande vid olyckor och bränder.

Wickberg och Bergman framhåller alltid Spendrups, och dit går det relativt fort att komma, men Grängesberg med omnejd består inte bara av Spendrups.

Det har en längre tid varit aktuellt med byggandet av en ny brandstation i Grängesberg, men det var som vanligt tomt prat av sossarna med amatörpolitiker som hjälpgummor.

Jag håller med senaste insändaren om att de så kallade politikerna i räddningsnämnden träder fram och motiverar deras enhälliga beslut så att vi får reda på deras synpunkter, eller om det är Wickbergs och Bergmans synpunkter som är allenarådande, eller partipiskan.

Slopa äventyrsbadet och Ingvar Henriksson så finns det pengar. Detta har till och med räddningstjänsten i (centralorten) Ludvika nytta av, som backup vid större olyckor. Det kanske går att bygga om kärnmakeriet på Skakelbacken,( som verkar bli ledigt), till ny brandstation, nära till personal, Spendrups, Granliden, vårdcentralen och skolor med mera.

PROARE BOENDE

Mer läsning

Annons