Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Även (s) inser det absurda

Annons

Svar till Ingemar Nyrede, 28/4:

Ingemar Nyrede vill inte svara på Rolf Högbergs frågor. I stället låter han anfall vara bästa försvar och ställer en rad frågor om moderaternas politik.

Tanken bakom de här angreppen är att få det att framstå som om de borgerliga partierna är splittrade. Så är det naturligtvis inte.

Alliansen står stark inför valet. Det är i den röd-gröna röran som oredan finns. Ta vansinneshistorien med biltullarna som (s) gick till val på att inte införa. Nu ska det läggas miljardbelopp på ett försök som varar några få månader just för att (s), (v) och (mp) inte kan samarbeta på ett vettigt sätt.

Sedan skriver Nyrede att moderaterna vill sänka skatten för de redan rika. Tala om att kasta sten i glashus. Det är (s) som genomfört speciallagstiftning som gör att de allra rikaste i Sverige slipper förmögenhetsskatt samtidigt som de använder samma skatt för att driva fattigpensionärerna från sina sedan länge avbetalda hus.

Faktum är att det svenska skattesystemet är så absurt att till och med (s) inser det. Det är därför utländska experter får skatterabatt (expertskatt) när de kommer till Sverige.

Ingemar Nyrede borde svara på Rolf Högbergs högst rimliga frågor i stället!

GREGER WIKSTRAND MEDLEM I FOLKPARTIET

Mer läsning

Annons