Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Åskovädret slog ut elen

Annons

BORLÄNGE. Hela norra kommunen var under en kort period i går eftermiddag strömlöst. Bland annat drabbades områden som Hönsarvet, Domnarvet, Kvarnsveden och Bullermyren. Den kraftiga åskan var anledningen och Borlänge Energi kunde snabbt avhjälpa de fel i elnätet som uppstod.

Värst drabbades byarna runt Sellnäs, som var strömlösa i en dryg timme.

Anhållna

för stöld

BORLÄNGE. På fredagen fattade butikspersonalen misstanke mot två män som befann sin inne på Coop Forum i Borlänge. Männen lämnade butiken och hämtades upp av en tredje man i bil. Polisen stoppade senare bilen och då återfanns diverse gods som misstänks vara stulet. Jourhavande åklagare anhöll de tre männen på fredagen, misstänkta för stöld. Männen hör hemma i Litauen och en av dem är 26 år och de andra två 28.

Misshandlad

av okända

BORLÄNGE. Polisen kallades till Brunnsgatan i Borlänge strax efter halv fyra under natten mot lördagen. Där hade en man överfallits och misshandlats av för honom två okända män. Offret hade slagits ner och efter det fått motta flera sparkar. Det är för närvarande oklart om det finns några vittnen till händelsen.

Inbrott

i lägenhet

BORLÄNGE. Mannen lämnade sin lägenhet under en dryg timme. Under tiden hade någon tagit sig in genom ett fönster. Saknas gör en bärbar dator samt kontanter.

Var det skott

som small

BORLÄNGE. Klockan 23.24 på lördagskvällen kallades polisen till Masergatan på Bullermyren. Där hade en man hört tre-fyra skott avlossas. Polisen undersökte platsen, men kunde inte hitta några spår efter skottlossning.

Däremot fann man ett ungdomsgäng som väsnades med lock till kastruller. Det är oklart om det var ljudet från locken som kan ha uppfattats som skottlossning.

Mer läsning

Annons