Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Årets hockeyturnering avgörs i dag

Annons

uNär högsommaren kommer är det dags för hockey i Gagnef... För fjärde året i rad avgörs i dag, lördag, Gräv Inline Cup på plastrinken i Gräv.

Tolv lag med massor av nuvarande och före detta LIF-spelare deltar i turneringen, som börjar på morgonen och pågår till sent på eftermiddagen.

Vad sägs om spelare som Gabriel Karlsson, Jens Nielsen, Micke Karlberg, Lasse Jonsson, Daniel Hermansson, Fredrik Svensson, Niklas Eriksson, Göran Hermansson, Jonas Elofsson, Jens Bergenström, Örjan Lindmark, Jarmo Mäkitalo, Sigge Svensson, Cenneth Söderlund, Henrik Nordfeldt, Johan Backlund, Jimmy Danielsson och Jonas Fransson?

Det finns gott om ytterligare gamla - och för den delen även nya - hockeynamn bland plastlirarna. Riktigt lokala lirare finns också med i laguppställningarna: Anders Berggren och Fredrik Davidsson, för att nämna ett par.

Under dagen ska cirka 30 matcher hinnas med innan finalen avgörs i 17-tiden. Tävlingen arrangeras av Grävsborna Christer Edvinsson, Hasse Berggren och Jens Nielsen.

På söndag spelas ytterligare en turnering, en ungdomscup för spelare upp till 13 år. Lag från Gagnef, Borlänge, Falun och Leksand deltar i cupen.

Mer läsning

Annons