Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Äntligen sportlov!

Annons

Här är ett urval av arrangemangen: På måndag ordnas en innebandyturnering i Djuråsskolans gymnastiksal. I Flodahallen, Dala-Floda, kan de som vill pröva på luftpistolskytte. Dagar: måndag och onsdag. Måndag till torsdag är ridanläggningen i Mockfjärd öppen.

Skidåkning med korvgrillning ordnas på torsdagen i Bäsna. Den som hellre åker pulka och grillar korv kan på måndagen göra det vid Missionskyrkan i Djurås by.

I Björbo ishall och ishallen Ravinen i Mockfjärd är det allmänhetens åkning måndag till fredag.

Om lämpliga platser för långfärdsskridskoåkning kan Friluftsfrämjandet ge besked.

Samtliga sex fritidsgårdar har utökade öppettider.

Kommunens kultur- och fritidskontor rekommenderar även en del aktiviteter utanför den egna kommunen:

Bassängpaddling ordnas redan lördagen den 23 februari i Leksands simhall. De som är intresserade av att åka slalom kan göra det i Romme, Bjursås eller utför Granberget. Eller varför inte bowla eller spela badminton i Borlänge?

Där kan intresserade också ägna sig åt skateboard- eller inlinesåkning eller ta sig uppför en klättervägg.

Betydligt lugnare går det på tisdagen till i Djuråsskolans gymnastiksal, där högstadieeleverna får prova på massage och avslappning.

Vid Floda hembygdsgård ordnas på onsdag bland annat tovning och hos Dala-Floda hemslöjdsförening kan dockintresserade tillverka dockskor.

Om filmtittande lockar så visas filmer vid biograferna både i Djurås och Mockfjärd. Läsning är också ett alternativ. Biblioteken har öppet som vanligt.

Mer läsning

Annons