Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ännu finns inga spår

Annons

Enligt Petters bedrevs inga spaningar i Djuraområdet igår. Istället bedrevs inre spaningar med inkommande tips och annat.

-Det är inget som givit något resultat.

Enligt Hilda-Karins pappa Stefan Holm finns det inga spår efter hans dotter efter lördagen för dryga veckan sedan (3/2). Den dagen är kartlagd, säger han.

Stefan Holm berättar att Hilda-Karins mamma vid ett flertal tillfällen försökt ringa dottern på hennes mobil dock utan resultat. Från och med lördagen den 3 februari har Hilda-Karins mobil varit avstängd.

-Vi har inte haft någon kontakt med henne senare, säger Stefan Holm, som tycker att situationen är mycket obehaglig.

Han hoppas nu att medias bevakning kring Hilda- Karin Holms förvinnande ska leda till förslag eller tips som kan leda till en lösning av fallet.

-Det är fruktansvärt. Det har varit en lång ovisshet. Jag känner mig helt utmattad idag.

Stefan Holm tackar polis och alla andra som deltog i letandet efter Hilda-Karin på söndagen.

Det var i torsdags, den 8 februari, som Hilda-Karins arbetsplats slog larm.

-Vi åkte omedelbart till hennes bostad i Djura, säger Stefan Holm. Sedan larmade vi polisen.

Eventuellt kan någon ha sett Hilda-Karin på måndagen, den 5 februari, för dryga veckan sedan, meddelar Sven-Åke Petters, som meddelar att föräldrarna anmälde försvinnandet i torsdags.

Sven-Åke Petters beklagar att söndagens sökande inte gav något resultat.

Spår i en riktning sågs på sjön Gyllingens is men dykningar i sjön gav inte heller det något resultat. Att det sedan snöade från och till i slutet av förra veckan gör inte sökandet lättare.

-Vi följer upp det som kommer in och försöker kartlägga, men det finns inga misstankar om brott, avslutar Sven-Åke Petters.

Fotnot: Tips eller andra upplysningar som kan leda till uppklarandet av fallet Hilda-Karin Holm kan under dagtid lämnas till polisen i Leksand på telefonnummer 023-46385.

CHRISTER KLOCKARÅS

Mer läsning

Annons