Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Annelie Rydé som tilltugg på kommunfesten

Annons

Den årliga kommunfesten genomgår en liten ansiktslyftning. Det är 2003 års festarrangörsgrupp, som provar nya grepp. Bland annat blir det knytkalas i Sporthallen med fortsättning på Grand i sena oktoberkvällen.

Fredagen den 3 oktober ger kommunens största arbets-givare, det vill säga kommunen själv, sina anställda en efterlängtad årlig bonus; chansen att se sina kollegor och arbetskompisar i mer avslappnad och ledig miljö, i dansens virvlar eller med glada partyhattar vid matbordet ges när kommunfesten bryter ut i full frihet.

Nytt för i år är att gästerna, det vill säga de anställda, själva får ta med sig mat när de går på festen som i år förvandlats till knytkalas.

Kommunen bjuder i år som alltid på underhållning och som tilltugg vid borden serveras i år sångerskan Annelie Rydé och gruppen Månson Allstars.

När natten sänker sig ytter-ligare över festdeltagarna väntar en kort promenad till Grand för fler förlustelser. Här kan man välja att svänga sina lurviga till disko eller lokala dansbandet Clabbes, alternativt helt stillsamt avnjuta kvällens trubadur, alltmedan man umgås med kollegor och andra kommunanställda med respektive utanför betald arbetstid.

LENA RELTE

Mer läsning

Annons