Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anna Arvids bakar i tv

Annons

Anna Arvids från Vikarbyn dyker upp i SVT2 på fredagen i programmet Levebröd.

Hon är en del av en dokumentär som handlar om brödets betydelse. Det Anna bidrar med i dokumentären är brödets tradition. För hennes uppväxt i Vikarbyn med en vedeldad stenugn i källaren har gjort att hon alltid haft "tuttulen" nära till hands.

Annars så spenderar hon sin tid på Gunnarssons specialkonditori i Stockholm. Minst en gång i månaden tränar hon med svenska kocklandslaget på Gripsholmsslott i Mariefred. Just nu övar landslaget inför en världscuptävling i Luxemburg. Där Anna ska göra desserterna.

Nu är det påskhelgen som tar upp hennes tid på konditoriet i Stockholm.

- Det är också en tradition när folk vill ha marsipanägg till påsk, säger hon.

Anna Arvids uppskattar traditioner överlag och gillar speciellt storhelgerna.

LINDA TORRÅNG

Mer läsning

Annons