Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anja släppte loss rejält

Annons

Det blev en mycket fin och uppsluppen kväll på Lindvallens värdshus och säkert också en mycket fin kväll för alla som deltagit i årets världscup.

För Anjas del fanns det också all anledning att släppa loss på allvar.

Inte nog med att hon vann den totala värdscupen och även slalom och storslalomcupen. Hon kunde också vinna den prestigefyllda damtävlingen Miss Rossignol. Den största alpina damtävlingen i sitt slag i hela världen.

Anja Pärson har försökt tidigare men inte lyckats. Pernilla Wiberg gjorde samma sak under några år, men vann aldrig. Men med minsta marginal kunde Anja Pärson vinna i år. Segermarginalen var bara en hundradels sekund.

Och att det var en mycket lättad Anja, som fick göra något annat än att tänka på att nästa dag var en tävlingsdag, kunde man notera då hon dansade tillsammans med pojkvännen Björn långt fram på natten.

I vimlet syntes också de andra ladslagstjejerna men det fanns också landslagskillar med i dansens virvlar.

Martin Hansson - hemma-åkaren från Sälen - trivdes alldeles utmärkt och han hjälpte oss i fotandet. Hans kompisar Johan Brolenius och Markus Larsson fanns också på plats.

Kvällen i Sälen blev en fin avslutning på den alpina säsongen och en kväll där våra världsstjärnor äntligen kunde släppa loss och verkligen ha kul.

Och det behöver de säkert efter en lång och framgångsrik säsong.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons