Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anders Claesson ny chef för Hemköp

Annons

Anders Claesson är född i Malung men flyttade 1994 för att under ett par år genomgå chefs- utbildning inom Hemköp i Sala och Falun.

- Nu efter tio år på bortaplan känns det rätt att komma hem till Malung igen och jag har en hel del ideér hur jag skall få en bra butik att bli bättre, säger Anders Claesson.

- Min förhoppning är bland annat en riktig uppfräschning under 2005 men det finns ingenting beslutat om den saken. Min önskan är att det skall bli en upprustning med bland annat en del ny inredning i butiken säger han.

Sedan Anders Claesson genomgick chefsutbildningen har han varit butikschef vid flera Hemköpsbutiker innan han hamnade i Malung. Bland annat i Vansbro, Hudiksvall, Mora i Moranoret och i Ludvika. Vid årsskiftet flyttade Anders Claesson hem till Malung igen och tog över Dala-ridå eller en butik som han äger men som sköts av hans syster.

- Jag är verkligen uppväxt med Hemköp och när jag fick möjlighet att bli butikschef i Malung var det lätt att fatta det beslutet. Här är jag uppväxt och jag har många kamrater , släkt och vänner här, säger Anders Claesson.

Att ta över butiken ser Anders Claesson som en mycket intressant utmaning. Konkurrensen i Malung är också tuff med tre stora livsmedelsbutiker.

- Vi har tre fina butiker i bygden och det känns extra kul och stimulerande att ha konkurrens, säger Anders Claesson som ser fram emot arbetet.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons