Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alla tycker inte som "Dalaupproret"

Annons

Det verkar som "Dalaupproret" utnämnt sig själva till företrädare för hela Dalarnas befolkning. Många tycker nog inte som de. Invandringen kostar mycket pengar på bekostnad av skolor, sjukvård, polis och annat.

Många, både gammalsvenskar och nysvenskar, är arbetslösa och lever på bidrag, så någon arbetskraftsinvandring behövs inte. Våra skatter är skyhöga. Kriminalvård och allt vad det innebär kostar mycket, både i pengar och lidande för de drabbade. Det borde vara en självklarhet att man blir utvisad vid grova brott om man inte är född i Sverige. Då kanske de brottsbenägna började rätta sig efter våra lagar. Det borde också vara självklart att man inte släpper in folk i Sverige utan giltiga ID-handlingar. Här kan man gömma sig, både som terrorist och krigsförbrytare. Vi ska skydda utländska flickor som riskerar att råka ut för hedersrelaterade brott, men släktingar som hotar flickorna bör utvisas. I Sverige är inte detta accepterat.

Våldtäkter måste bedömas hårdare. Varför inte hänga ut dessa män med namn och bild i alla tidningar som man gjorde med idrottskillarna som utnyttjat en tjej sexuellt.

Till slut undrar jag också hur man kan komma hit och få pension när man aldrig arbetat in en krona i svensk skatt.

ANNE-MARI

Mer läsning

Annons