Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alla blev glada vinnare

Annons

I stort sett alla av de 52 dagisbarnen fick vara med om en riktig skidtävling i den härliga vårvärmen. Kvicksilvret visade faktiskt på hela fem plusgrader!

Av den bana som hade iordningställts under tisdagen återstod inte mycket. Detta sedan "Gumman tö" hade gjort sitt under natten. Men tro nu inte att någon klagade. Alla var nöjda och belåtna med att få vara ute i vårvädret. 14 dagar tidigare nuddade kvicksilvret minus 30 grader på platsen!

Först ut av alla var Robin Ek, 2,5 år gammal. När alla väl hade tagit sig runt de 200 meterna av så kallade skidspår väntade "after ski" i matsalen

- Spår och spår, skrattade Kerstin Sjögren. Men dom var bra i går.

Vid målet väntade dagens höjdare. Där fick alla ta emot den specialgjorda medaljen runt sin hals.

- Jag har en hel vägg med medaljer hemma, förklarade Sofia Lövnord, 5,5 år stolt. Men jag tycker bättre om att bada på sommaren, tillade hon försiktigt.

Som det såg ut under onsdagen så var det lätt att göra kopplingen till en snar sommar. Det forsade och droppade i hela området. Det var helt enkelt en mycket tidig vår i luften.

Sofia och alla hennes dagiskompisar samlades sedan i matsalen där det bjöds på varm choklad, en halv banan och kexchoklad.

Om någon saknar resultatlistor så kan vi omtala att några dylika inte föreligger. Alla som ställde upp VANN!

HARALD LOHSE

Mer läsning

Annons