Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alf Kvernplassen

Annons

Alf har lämnat oss genom en tragisk olycka. Det finns inte ord som kan beskriva den sorg och saknad vi känner. Alf var i sina bästa år, bara 47 år gammal.

Han tog över gården efter föräldrarna och har därefter slitit och brukat jorden samt många andra gårdar i Enviken för att få ihop mat till alla djuren. Alf tänkte aldrig på sig själv utan ställde alltid upp för andra i första hand. Det blev inte många timmar han fick vila.

Alf har gått igenom mycket men nu hade allt ordnat sig och han såg ljust på livet. Alf hade många nya planer för sina två gårdar som han precis börjat med, men som han aldrig fick uppleva. Alfs liv blev alltför kort. Många roliga och fina minnen har jag av Alf och hans tvillingbror som liten. Det var inte alltid så lätt att se efter dem för de hann med att vara överallt. Alf hann inte ha något ledigt men älgjakten försökte han alltid att vara med på Det blev många älgar som fälldes för honom. Att Alf nu är borta är en svår förlust och sorg för många. Fina minnen kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta.

Alfs syster Gerd

Mer läsning

Annons