Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alf Johansson - se upp i svängarna! Nu är jag arg!

Annons

Länge trodde jag att Gylle Vårdcentral var förskonad från nedläggning. Men ack vad jag bedrog mig - det var för bra för att vara sant.

Hur har du och dina gelikar tänkt egentligen? Vart tar vi som bor i området vägen? Ska vi åka långa vägar till Kvarnsveden eller Jakobsgårdarna där vi i dagarna läser att det fattas läkare? Eller har du tänkt dig Falun eller Gävle? Tänk på alla äldre, som känt tryggheten att få ha sin egen läkare, som de har förtroende för, likaså som för andra att vara stolta över i denna samhällstjänst.

Nej du, Alf! Du bör nog tänka dig för, vad som håller på att hända! Mitt och många, många andras förtroende för dig är i botten sedan du kommit med information om nedläggning av än det ena och än det andra.

Och döm om min förvåning när jag i tv får se dig med en belåten min säga "Självklart ska vi se till att invånarna i största möjliga mån ska känna sig trygga".

Då tycker jag ni ska visa detta också, och inte gå motsatt väg. Vad innebär det? Förklara dig! Empati (inlevelseförmåga)

vore på sin plats här.

Och tänk på personalen, hur mår de? Fy och usch är ord som jag tänker och som passar just nu!

Siv Nämndkarls

ordf Stora Tuna PRO

Mer läsning

Annons