Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Aktivt sportlov med program

Annons

Fem dagars sportlov med nio dagars hårt jobb i skidbackar, träningslokaler och på isbanor. Det är vad som nästa vecka väntar kommunens skolelever. De som inte orkar med det hårda jobbet kan kanske koppla av med biobesök eller något annat lugnande.

Det borde finnas något för de allra flesta i sportlovsprogrammet som föreningar har ordnat, och som kommunen har ställt samman. Programmet inleds redan nu på lördag, men kommer i gång på riktigt först på måndagen.

Här är bara några axplock ur veckans alla aktiviteter. Luftpistolskytte, pulkaåkning, korvgrillning, skridskoåkning, skidutflykter, biobesök, boulespel eller gladiatorspel kanske passar. Eller varför inte ridning, tyngdlyftning, utförsåkning eller innebandy? Fritidsgårdarna kan också vara värda besök för dem som vill ta det lite lugnare. Det fullständiga programmet återfinns under kultur/fritid på kommunens hemsida www.gagnef.se.

Närradions sändningar

Fr: 13-13.15 och 16.45 (observera tiden) -17 Kommuninformation, 17-21 Fredagsmix med Skogs- och träfacket. Lö: 11-12 Andlig sång och musik med Anders Berg, 12-16 Gammeltjo med Mo-Kalle, 16-19 Dansbandsdax med Tobbe och Rune, 19-24 En röst i natten. Må: 18.00 Kommunfullmäktige.

Frekvenserna är 105,9 och 107,7 MHz.

Gagnefs kyrkokör reser till Gotland

Planeringen för kommande år omfattar en körresa till Gotland. Styrelsen omvaldes och består av Göran Ståhlberg, Kerstin Boström, Gunnel Staffas, Inga Jarmar och Gerd Hegle.

Körledare är Torbjörn Cervin.

Mer läsning

Annons