Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ABB-personal med familjer testade må-gott-utbud

Annons

Dykning, vattengympa, simning och till och med segling stod på programmet i sporthallens bassänger. Den som valt att titta in i A-hallen kunde vänta sig att bli instruerad i golf, modellflyg, skidor och oväntade-isjakt. I foajén frestade bland annat hemvärnet och bilkåristerna. Den som vågade kunde prova på skön massage eller njuta av romerskt bad.

Anders Olausson erbjöd spinning-prova-på, men också en liten tävling där det gällde att med handledssnärt få upp farten på cykelhjulet.

Gymmix delade upp sina konditionspass i flåsvänliga 8-minutersperioder och i B-hallen kunde de som ville ägna sig åt så skilda aktiviteter som pingis och fiskdamm.

Även bowlinghallen blev ett favorittillhåll för träningssugna och banorna fylldes snabbt av mer eller mindre klotvana besökare.

David och Johanna Weinberg visade sig ha talang för golfputt under överinseende av pappa Jan. Anton Matses tog kompisen Simon Modin med till styrketräningshallen när mammas och pappas arbetsplats bjöd in till träning.

Under fyra och en halv timme var hela sporthallen deras- och det var något som ABB-anställda i alla åldrar, med anhöriga, uppskattade, liksom de lokala klubbar och föreningar som hjälpt till att hålla i arrangemanget.

Allt för ett friskare företag och en gladare bygd får man förmoda...

LENA RELTE

Mer läsning

Annons