Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

82-åring voltade med bil

Annons

En 82 år gammal kvinna från Avesta voltade med sin bil när hon i går eftermiddag av okänd anledning körde i diket vid Brovallen. Några bakomvarande bilister såg hur kvinnan körde av vägen och larmade räddningstjänsten. Bilen låg upp och ner i diket, men vändes av de förbipasserande.

- Kvinnan sade att hon hade ont i ryggen, så därför klippte vi upp taket på bilen för att kunna lyfta ut henne, säger räddningsledare Claes-Göran Morén vid räddningstjänsten Avesta.

Kvinnan fördes med ambulans till Avesta lasarett. Bilen totalförstördes vid olyckan.

Hotade personal

på sjukhuset

SÄTER. På fredagseftermiddagen fördes en 20-åring från Borlänge av sina föräldrar till Säters sjukhus. Han fick vänta lite på sin tur och blev då aggressiv och drog fram en stor kniv som han hotade sjuksköterskan med. Arbetskamrater kom till undsättning. 20-åringen försvann då ut i korridoren där han krossade glaset på ett vitrinskåp.

Senare återkom 20-åringen igen och försökte ta sig in till sjuksköterskan.

Rånad på

mobiltelefon

SÄTER. På fredagskvällen rånades en 15-åring på sin mobiltelefon vid Kungsgårdsskolan i Säter. Det kom fem killar i 20-års åldern fram till honom och frågade vad han hade i fickan. Han tvingades ta upp mobiltelefonen. Den ene av killarna sade på engelska att telefonen är min och tog mobiltelefonen av 15-åringen.

Mer läsning

Annons