Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

4 000 på jätteparty

Annons

- Vi är jättenöjda. Det har varit en kul festival utan incidenter. Fredagen var lugn och då kom 600 betalande. På lördagen kom 1 500 personer och på söndagen fick vi lov att stänga insläppet vid 2 000 personer, sa en av arrangörerna Niklas Nouvell efter Kroghalls jubileumsfestival.

Festivalen har enligt Niklas Nouvell kommit tillbaka till mässhallen för att stanna.

- Vi har fått så mycket positiva reaktioner sedan vi flyttade tillbaka till mässhallen från Rättviks parken att vi troligtvis fortsätter arrangera Kroghall här.

Att vara i mässhallen och ha kul tillsammans ackompanjerad av olika partyband är också rätt, tror Niklas.

- Förra året till exempel satsade vi på stora band och artister, men vi upplever att det här programmet fungerar bättre. Det är vad människor vill ha, anser Niklas och passar på att berömma Roadrunners i Rättvik som jobbat och slitit hårt, helt ideellt under festivalen.

Kalasorkester spelade välkomstmusik vid entrén, Berttil Brulba, ett rutinerat garageband från Rätttvik fick chans att spela offentligt och deras egen gladpunk gick hem. Pumpbolaget och Iggesundsgänget, Evert Sandin och Pappas Pojkar och Mimi Cry. Ebba Gold från Falun med Tributs to Ebba Grön. Mat och dryck i olika former och en härlig och rolig blandning av människor i alla olika åldrar under partyt Kroghall den gångna pingsthelgen.

KATARINA CHAM

Mer läsning

Annons