Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

25 ton kläder och skor skänktes via Lillkyrkan

Annons

Årsmötet, som var det 15:e i ordningen, inleddes med att ordföranden Vivan Andersson reciterade dikten under rubriken Gör det lilla du kan av en för många okända Säfsnässkaldinnan Helga Andersson.

Styrelsen för det nya verksamhetsåret kom att omväljas nära nog i sin helhet och blev enligt följande:

Ordförande Vivan Andersson, vice dito Mona Thouray, sekreterare Ethel Kåresäter, vice dito Birgitta Lundberg-Johnsson, kassör Carola Ericson och vice dito Lena Granquist.

I valberedningen ingår Stina Anger och Birgitta Backelin. Till revisorer utsågs Börje Hansson med Marianne Berglund som ersättare.

Lars-Olof Ericson föredrog verksamhetsberättelsen. Den vittnar om det mycket starka engagemang som finns för den behjärtansvärda verksamheten inom gruppen.

Förutom ovan nämnda insatser har det vidare handlat om 544 kompletta babyutstyrslar till nyblivna mödrar och tio ton lågproteinmjöl till de drabbade PKU-barnen i Polen.

I Lillkyrkan förekommer dessutom regelbundna trivselträffar och återkommande loppmarknader vars behållning också genererar en rejäl slant till människor som lider nöd ute i vida världen.

FREDDY NYLUND

Mer läsning

Annons