Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

19-åring svårt misshandlad på Orsayran

Annons

Ytterliggare en grov misshandel ha ägt rum i centrala Orsa. I samband med onsdagens yra misshandlades en 19-årig man svårt. En 18-årig man sitter anhållen misstänkt för grov misshandel.

Rapporter från både polis och privatpersoner vittnar om en stökig yra fram på natten. Några unga berusade fick omhändertas av polisen. Så sent som i fredags natt misshandlades en man med ett tillhygge i centrala Orsa. Under onsdagsnatten skedde ytterliggare en misshandel.

Den ägde rum på Dalagatan i centrala Orsa. En 19-årig man misshandlades svårt av en 18-årig man. Båda männen är hemmahörande i Mora. Enligt polisen i Mora ska 18- åringen ha utdelat sparkar och slag mot 19- åringen. Vittnen till händelsen uppger till tidningen att 18-åringen hoppade på 19- åringens huvud. Enligt vittnen ska det också ha blivit en stor blodpöl efter den misshandlade som fördes i ambulans till Mora lasarett. 18-åringen greps snabbt av polisen och sitter nu anhållen misstänkt för grov misshandel. Under torsdagen hade polisen inga uppgifter om den misshandlade fått lämna Mora lasarett och kan således inte uppge hur allvarliga skador han har.

SOFIA WESTMAN

Mer läsning

Annons