Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ägarförändringar i STCC

Delägarna i STCC, Jonas Lundin, bröderna Daniel och Filip Sporre, övertar Rickard Pålssons kvarvarande ägarandel i företaget.

Annons

– De nya ägarförhållandena visar på vårt engagemang i verksamheten. Vi är inne i en positiv utveckling, säger STCC:s VD Jonas Lundin.

Det var 2005 som Rickard Pålsson gick in som ägare av STCC. I början av 2014 fick företaget nya delägare i Daniel och Filip Sporre. Senare samma år blev ägartrion en kvartett då Jonas Lundin tillträdde som ny VD efter Bob Huzell.

Samtidigt lämnade Rickard Pålsson styrelsen och nu lämnar han även ägarrollen i företaget.

– Jonas, Filip och jag tackar Rickard för förtroendet att få ta stafettpinnen vidare och vi känner stort gensvar hos alla som är engagerade i svensk racing och rallycross. Vi ser nu fram emot premiären i Skövde den 9-10 maj och en fin säsong med ett fullspäckat racing- och rallycrossprogram, säger Daniel Sporre.