Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

40-årsfirande i Torsångs församlingshem för PRO Domnarvet

Annons

INSÄNT: PRO Domnarvet har firat 40 år som förening. Något man gjorde den 29 maj.

Vårens sista medlemsmöte var förlagt till Torsångs församlingshem. Regnet hängde i luften, men medlemmarna kom i god tid. I samlingssalen hade Bengt-Erik Larsson, Folke Andersson och Gunnar Hebert dukat upp för drygt 70 personer. I köket kokade Gudrun Larsson kaffe och Gunilla Lång, Arja Itäranta med svägerskan Inge-Maj dukade festborden med koppar och färgglada servetter.

Ordförande Måns Sandegård hälsade välkommen till underhållarna i form av Mimmi & Mats. Efter lite föreningsinformation spelade Anita Olsson och Inga Faläng upp en sketch om hur det kan gå till att värva nya medlemmar.

De två damerna sadlade sedan om och berättade dråpliga händelser från buss-och båtresor. Gubbar som varit borta vid avgångstiderna, en man som fått sitta inlåst i en varuhiss en hel natt.

Mimmi & Mats tar därefter plats på scenen och de bjuder på visor och country, mestadels country. Mats berättar att country är grunden för vår dansmusik. Man fick lyssna till melodoer av bland andra John Prine, Mama Sayd, Hankook, West Virginia och John Denver, men även av svenska textförfattare som t ex Dan Andersson.

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips
Annons