Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

1000 medlemmar i Ludvikagruppen - nu startar Snacka om Smedjebacken

Artikel 6 av 7
Nya Ludvika tidning i ny form
Visa alla artiklar

För ett par veckor sedan drog NLT igång Snacka om Ludvika på facebook. Idag har gruppen 1000 medlemmar. Nu får även Smedjebacksborna sin egen facebookgrupp.
– Nu blir det lika enkelt att höra av sig via sociala medier som att ringa eller mejla, säger Hampus Petersson som bevakar Smedjebackens kommun.

Här kan du bli medlem i Snacka om Smedjebacken

Nya Ludvika tidning startade för ett par veckor sedan facebookgruppen Snacka om Ludvika. Snabbt rasslade det till och idag har gruppen 1000 personer medlemmar. Man delar allt ifrån tips om evenemang till bilder och frågor om saker som händer i kommunen. Ett hett samtalsämne har till exempel varit dräneringen av Stadshuset och tidningens granskning av denna.

– Vi har haft jättestort engagemang runt de här artiklarna och saker som rör Ludvika kommuns ekonomi, säger chefredaktören Fredrika Hillervik.

Nu startas även Snacka om Smedjebacken.

– Självklart ska även smebacksborna få samma möjlighet att diskutera, kritisera eller bara dela med sig av en trevlig bild, säger Hampus Peterson som har Smedjebackens kommun som ett av sina bevakningsområden.

Förhoppningen är nu att den nya gruppen lockar lika stort intresse. Och att Smedjebacksborna finner nytta i att ha ett diskussionsforum ihop med varandra och tidningens medarbetare.

– Gruppen erbjuder en snabb kontaktväg till tidningens reportrar. Nu blir det lika enkelt att höra av sig via sociala medier som att ringa eller mejla, säger Hampus Petersson.

!

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips