Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Falun

Läsartext
Dialog underhöll Sågmyra- och Bjursåspensionärer på trivselträff

Ett 70-tal glada pensionärer hade kommit till Sågmyra-Bjursås PRO:s trivselträff den 29 april trots det vackra vädret utomhus.

Detta är en läsartext.

Kerstin Jansson och Benny Olsson stod för underhållningen när PRO Sågmyra-Bjursås höll trivselträff.

Bild: Läsarbild

Annons

Bengt Lock hälsade alla välkomna. Ett speciellt välkommen till Dialog, Kerstin Jansson och Benny Olsson, som stod för underhållning. De spelade och sjöng en blandad repertoar och historier varvades mellan låtarna.

I pausen serverades kaffe och smörgås.

Bengt Lock informerade om den planerade dagsresan onsdag 15 juni till Hälsingland. 50 personer behövs för en full buss. Alla som var intresserade skulle anmäla sig till honom när träffen var slut. Detsamma gällde de som var intresserade av träffen den 6 juni vid Gopa Bystuga.

Annons

Annons

Jan-Olof Dahlström påminde alla att gå in på hemsidan där allt som händer läggs in. På anslagstavlan vid Bjursås kyrka sätts det också upp affischer om något nytt dyker upp. Han informerade också att det ser tveksamt ut med den planerade Österrikeresan i augusti.

Bengt Lock ville också ha tips på resor, studiebesök med mera och lade ut listor som han ville att de närvarande skulle fylla i när de gick hem.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy