Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Falun

Läsartext
Medlemsträff för PRO Hosjö-Vika med både allvar och sväng

Tänk så bra livet känns när man får träffas i goda vänners lag och får lyssna till lite svängig musik.

Detta är en läsartext.

Underhållning av The Elderly Brothers.n Foto: Ulla Persson

Annons

Men PRO Korsnäs-Vikas medlemsträff på Hosjögården 29 april började något allvarligare. Föreningen hade besök av Sture Högosta från Hörselskadades riksförbund, HRF. Han hade intressant information att delge och fick också svara på frågor. Att vara hörselskadad kan vara som att leva i ett land där man inte förstår språket. Eftersom det är lång väntetid för att få sin hörapparat uppmanade Sture att skicka in en ”egen vårdbegäran” när vi börjar få problem.

Annons

Annons

Sture Högosta från HRF informerar. Foto: Ulla Persson

Efter denna intressanta information släppte The Elderly brothers loss. Tre musiker från Borlänge som precis som PRO Hosjö-Vika tycker om rock och blues från 50- och 60-talet. Medlemmarna fick lyssna till låtar som Red Sails in the Sunset, Luckey lips, Kansas city, Lover please och många andra.

Mötet hann med lite information från föreningen också. Föreningen är nu igång med alla aktiviteter, men har också några nya på gång, en inbjudan till teaterföreställningen ”Så vitt jag minns”, en utflykt till Frostdalen och en tipspromenad runt Tisken 27 maj. Till dessa aktiviteter behövs föranmälan.

Nästa gång träffas föreningen i Vika.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy