Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Dalarnas län

Insändare
Nyttja biblioteket mer

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Mora bibliotek och Kulturhus.

Bild: Arkivbild, Stefan Rämgård-Östlund

Annons

Funderar du på vad du vill fylla din vardag med? Vill du ha meningsfulla givande möten med andra människor? Känner du att ditt liv och dina veckor passerar, medan du själv bara jobbar, och knappt har tid eller ork att hitta på något på kvällarna? Eller är du kanske pensionär, sjukskriven eller rentav ledig från jobbet, och letar efter givande saker att göra under dagtid?

Annons

Jag har ett förslag – gå till biblioteket.

Annons

Nej, jag skojar inte. Bibliotek är så mycket mer än bara böcker. Alla bibliotek har även många olika slags evenemang, såsom konserter, föreläsningar, hantverksgrupper eller bokcirklar (för att nämna några exempel).

De flesta är inte mer än en timme långa, några förlagda till dagtid, andra till kvällstid. Detta gör det till perfekta små guldklimpar som gör att du även kan ta vara på kvällarna i veckorna. Alla dessa är gratis att delta i.

Mitt förslag är att du faktiskt kollar vad ditt lokala bibliotek har för evenemang i närtid. Detta är perfekta tillfällen att fylla ut din vardag med små meningsfulla saker, där du får umgås med andra människor, lära dig nya saker, lära dig om och engagera dig i hemorten, helt på dina villkor. Bättre kan det inte bli.

Vän av bibliotek

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy